Özellikle kızartmalar için üretilen susuz bitkisel yağ, kızartmalık yemeklerin vazgeçilmezidir.
A) Görünüş 5c | kendine özgü |
B) Özgül Ağırlık 50c | 0.889-0.895 |
C) Kırılma İndisi 50c | 1.454 - 1.456 |
D) Uçucu Madde 105c | % 0.20 |
E) Renk (lovibant 5 1/ 4" cell) | 3.5 - 6 K |
F) Tat ve Koku | Kendine Özgü |
A) Serbest Yağ Asitleri | Max: 2.0 |
B) Sabun Miktarı | Max: 50 |
C) Peroksit Sayısı (Meg/kg) | Max: 5 |
D) İyot Sayısı | 50-55 |
E) Sabunlaşma Sayısı | 190 - 209 |
F) Katkı Maddesi | Yok |
A) enerji | 898 kcal |
B) protein | 0 |
C) Yağ | 99,9 Kcal |
D) Doymuş yağ | 46 g |
E) Doymamış Yağ | 53 g |
F) Karbonhidrat | 0 g |
G) Kolesterol | 0 g |
H) Sodyum | 0 g |
I) Lif | 0 g |