Esnek yapısı sayesinde kruvasan, volovan gibi milföy
çeşitlerine tur verme işleminde mükemmel sonuç veren
margarindir.
• Bitkisel yağlardan üretilmiştir. (Soya, Ayçiçek, Palm yağı gibi)
• Üstün formülü sayesinde bayatlamayı geciktirir.
• Ürünlerin raf ömrünü uzatır.
• Nötr tadı sayesinde tüketicilerin beğenisini kazanır.
• Esnek yapısı sayesinde tur verme işleminde mükemmel sonuç sağlar.
• Merdane darbelerine dayanıklıdır. Tur verme sırasında hamuru yırtmaz.
• Yapılan börekler tüketildiğinde ağızda yağ tadı bırakmaz.
• Hamur katları birbirine yapışmadığı için düzenli katlar oluşturarak börek
çeşitlerinde mükemmel kabarma ve gevreklik sağlar.
• Esnek yapısı ve güçlü dokusu sayesinde sıcak ortamlarda kendini
bırakmaz, tur verme işleminde hamurun yağ kusmasına izin vermez.
• Kolesterol içermez.
• Formülündeki yağ oranı minimum %84’tür.
• Ürem tarihinden ibaren 12 ay tazeliğini korur.
Saklama Koşulları ve Ambalaj Özellikleri
20°C'nin altında, güneşten koruyarak muhafaza ediniz. Erimiş yağı kıvama gelmesi
için tekrar soğutmak ürünün performansını etkileyecektir.
Gıdaya uygun naylon torba iç ambalajı ve 10 ve 20 kg'lık mukavva koli.